Nieuws over de operatie – Er viel weer een UMCG-envelop op de deurmat

Daar zit ik dan. Met mijn vingers boven de toetsen van het toetsenbord. Ik voel me een beetje lamgeslagen. Gistermiddag viel er weer eens een UMCG-envelop op de deurmat. En deze keer deed dat mijn hart eens niet sneller kloppen. Ik was er namelijk van overtuigd dat de tijd van de operatie erin zou staan en hoe laat ik me moest komen melden op 4 april. Maar niets was minder waar.

Ja, echt, het stond er

Vol goede moed maakte ik de envelop open en las wat er in de brief stond. En van wat ik daar las, werd ik niet blij. Wegens een tekort aan medewerkers, dat nog verder is opgelopen door de griepepidemie kan de operatie op 4 april niet doorgaan! WAT?! Ja, echt, het stond er. Voor de afdeling Plastische Chirurgie wordt een aantal operatietafels geannuleerd. En dan gaan ze natuurlijk de minst acute annuleren. En tja, ik ben niet zo acuut. Ik kan nog prima een jaartje doorlopen met de expanders, als dat moet… Het betekent voor nu in ieder geval dat ik word teruggeplaatst op de wachtlijst, dus er is nog geen enkel zicht op wanneer dan wel…

Boos en teleurgesteld

Bah, wat baal ik hiervan. Ik ben boos en teleurgesteld. En tegelijkertijd weet ik dat er niets aan te doen is en dat ze dit niet expres doen. Maar het schopt voor mij weer zoveel in de war. We hadden net het hele oppasschema weer rond voor de weken na de operatie. En hoe lang gaat het dan nu nog duren? Weer tegen de zomer? Weer niet op vakantie, voor het derde jaar achter elkaar? Wanneer kunnen we dit achter ons laten?

Domper

Ik denk dat ik even een paar dagen nodig heb om van deze domper te bekomen… Reep chocola, dekentje, kop thee… Zoiets..?  En in ieder geval nog een telefoontje naar het UMCG over hoe nu verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *