Operatie 2! Daar gaan we maar weer!

Het huis is schoon, de boodschappen zijn gedaan, ik heb een voorraadje ‘Woordenwensjes’ geschreven. Dus, daar gaan we maar weer! Weer naar het UMCG, voor de tweede, en voor nu laatste operatie. Ik ben er wel klaar voor. Hoe kan het ook anders? Mijn verwachting was dat ik in januari/februari geopereerd zou worden. Inmiddels is het half mei. 

Lang genoeg gewacht op deze operatie

In eerste instantie stond deze ‘wissel’ (van expanders naar siliconen) gepland op 4 april, maar door onvoorziene omstandigheden in het ziekenhuis (lees hier hoe dat zat), kon dat helaas niet doorgaan. Dus  inmiddels heb ik wel lang genoeg op deze operatie gewacht.

Cold feet

En toch bekroop me de afgelopen dagen een gevoel van: is alles wel geregeld? Heb ik het echt wel goed voorbereid? Ben ik er klaar voor? Ik ben onrustig, wil nog allerlei kleine klusjes doen, maar kom tegelijkertijd ook niet echt ergens toe. ‘Cold feet’, noemen de Engelsen dat. Zenuwachtig. Ik kan me dat van de vorige keer niet herinneren, maar ik zal het toen vast ook gehad hebben.

Afvinklijstje

Gisteren maakte ik het huis schoon en vandaag werk ik mijn afvinklijstje af. De bedden verschonen, nog een verjaardagscadeautje kopen voor onze zoon die vrijdag twee jaar wordt, de ‘Woordenwensjes’ die ik weggeef laten drukken (win-actie op Facebook). En zo komt er langzaam een einde aan mijn lijstje. Het laatste wat erop staat is het schrijven van deze blog. En vanavond nog even mijn tas inpakken.

Jullie horen snel van me!

Lijstje afgewerkt. Dan ga ik nu nog even proberen dingen te doen waarvan ik tot rust kom. Een boekje lezen, gedichtjes schrijven, tekeningetje maken. En dan op tijd naar bed. Morgen melden we ons om 6.45 uur in het UMCG. En zodra ik ook maar enigszins  in staat ben te typen, horen jullie weer van me! Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *