Wachtend bij de brievenbus: Wanneer volgt nou die operatie?

Ik sta alweer een poosje in de wachtstand. En daar word ik niet zo blij van. Sinds de jaarwisseling ben ik me weer bewust van de operatie die me te wachten staat. Half januari waren we bij de plastisch chirurg om te kijken hoe het ervoor stond. Toen bleek, helaas,  dat het nog wel even zou duren voor mijn operatie zou worden ingepland…  (lees hier mijn vorige blog)

Wachtend bij de brievenbus

Anderhalve week na de afspraak met de plastisch chirurg belde ik voor de eerste keer naar de planning. Ik vroeg of ze al zicht hadden op mijn operatiedatum, maar zoals verwacht hadden ze dat nog niet. Ze plannen ongeveer zes weken vooruit, dus dat kon nog wel even duren. Toch bleef ik in die weken daarna angstvallig de brievenbus in de gaten houden. Zal er al een brief van het UMCG bij zitten?

Helaas geen operatiedatum

Afgelopen dinsdagmiddag keek ik weer eens in de brievenbus en ik schrok: er zat een brief in van het UMCG! Meteen was ik alert en snel maakte ik de brief open. Ik zag een datum staan: 27 maart. Maar toen ik nog eens keek zag ik dat het geen operatiedatum was. Er stond een afspraak met de anesthesist gepland…. Helaas…

Twee dagen later schrik ik opnieuw als er weer een brief met UMCG-logo in de brievenbus zit. Zal dit ‘m dan zijn? Zo snel als ik kan open ik de brief… Maar nee, dit is een vervolgafspraak op 27 maart. Ik baal even, maar verdwijn dan weer rustig in de wachtstand. Je zou er bijna aan wennen.

Dan toch!

Vanochtend besloot ik maar eens weer met de planning te gaan bellen. Als ze de voorbereidingen getroffen hebben voor de anesthesie, dan zou het maar zo kunnen dat ze ook al een operatiedatum weten. En tot mijn grote verrassing was dat ook zo! 4 april! Op 4 april gaan de expanders eruit en krijg ik siliconen! Yes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *