Een heerlijk avondje handletteren

Na het wat mindere nieuws afgelopen donderdag (lees hier), was het vrijdagavond tijd voor een heerlijk avondje handletteren. Afgelopen zomer ontdekte ik dat dit voor mij echt een heel fijne ontspanning is en er zijn een heleboel mensen die dat ook hebben, kwam ik achter. Waaronder een aantal van mijn collega’s.

Een heerlijk avondje handletteren

En zo kwam het dat onze keukentafel vrijdagavond gevuld was met mooie stiften, pennen en papier. Aan de muur hingen een aantal voorbeeldjes en de koffie en thee stonden klaar. Langzaamaan druppelde iedereen binnen en algauw hadden we het erg gezellig. En dat bleef het de rest van de avond. Er werden ideeën uitgewisseld, er werd geoefend en werd gelachen (veel gelachen).

Workshop?

Een aantal dames waren al wat geoefend en een aantal waren helemaal nieuw in de handletterwereld. Dit bracht mij naderhand op het idee om binnenkort  een workshop te geven voor beginners. Ik ben in augustus/september begonnen en heb inmiddels al heel wat uren gemaakt en mezelf, vanuit verschillende boeken, van alles aangeleerd. Dus wie weet kan ik dat wel doorgeven!

Letterjournal

Ik pakte mijn lievelingsboek er nog eens bij, Letterjournal, van Karlijn van de Wier, en zette op papier waar ik het meest aan gehad heb. En zo maakte ik een begin aan wat mijn eerste workshop Handlettering moet gaan worden.

Kennismaken met Handlettering?

Dus lijkt het je leuk om bij mij aan de keukentafel, in een ongedwongen sfeer, kennis te maken met handletteren? Laat het me even weten. Binnenkort plan ik een datum en dan zal ik hier en op mijn Facebook en Instagram een leuke flyer posten.

Hieronder een aantal van de mooie resultaten: 
  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *