Ik neem jullie even mee door de afgelopen tijd

In de weken voorafgaande aan de operatie (lees hier), heb ik niet stilgezeten. Ik krijg energie van de Woordenwensjes die ik schrijf, maar ook van handlettering. En het is leuk om zelfgemaakte dingen weg te geven, dus dat heb ik gedaan. Met Moederdag en een behaald zwemdiploma was er genoeg weg te geven en te vieren. Ik neem jullie even mee door de afgelopen tijd. 

200 Facebook-volgers

Alweer een aantal weken geleden bedacht ik dat het leuk zou zijn om een Woordenwensje cadeau te geven bij een bepaald aantal volgers op Facebook. Ik maakte een like- en deelactie en vroeg volgers om woorden. Bij 200 volgers zou iemand van mij een Woordenwensje op a5-formaat gedrukt krijgen. En de 200 volgers lieten niet lang op zicht wachten! Inmiddels ben ik daar zelfs al ver overheen en krijg ik met regelmaat leuke reacties! Ik word er blij van!

Uiteindelijk besloot ik niet één maar zelfs vier Woordenwensjes weg te geven! En wat kreeg ik daar lieve reacties op. Drie van de vier zijn inmiddels bezorgd, de vierde gaat morgen. En als je dan toch aan het weggeven bent is het wel leuk om het mooi in te pakken en er een lief naamkaartje aan te hangen. Gewoon omdat het kan!

 

 

 

 

Kippenvel

Naast dat ik vier Woordenwensjes weggaf, kreeg ik via Facebook de vraag een Woordenwensje af te drukken om weg te geven als cadeau. En dat is een prachtig cadeautje geworden voor de familie van een overledene. Ik kan daar dus oprecht kippenvel van krijgen dat iemand mijn Woordenwensjes voor zo’n gelegenheid wil gebruiken!

Handlettering

Zoals ik al zei was ik niet alleen bezig met de Woordenwensjes, maar ook met handlettering. Zo maakte ik een cadeautje voor de zwemjuf van onze zoon die zijn A-diploma haalde. Er leuk om te doen en volgens mij was de juf er heel blij mee! Natuurlijk kreeg onze zoon ook een zelfgemaakte kaart voor zijn diploma! Op diezelfde dag was het Moederdag en daarvoor maakte ik een waardebon voor een High-Tea voor mijn moeder, die we binnenkort gaan verzilveren! Heerlijk!

Straatmarkt

De creativiteit heb ik niet van een vreemde, mijn moeder heeft het ook! Bij mijn ouders in de straat was een straatmarkt waar mijn moeder mooie zelfgemaakte dingen verkocht en daar stonden ook een aantal van mijn creaties tussen! Erg leuk! De markt was de dag voor Moederdag, dus ook daar stonden de mama’s weer centraal.

Verjaardag

En dan vergeet ik nog bijna het allerbelangrijkste: de verjaardag van onze jongste zoon. Hij werd afgelopen vrijdag 2! Deze week trakteerde hij bij de gastouder en ik had iets leuks op Instagram gezien. Uitdeelzakjes gemaakt van koffiefilters. Rozijntjes en een soepstengeltje erin; helemaal af!

Inmiddels wordt het wel bijna tijd om al aan Vaderdag te gaan denken. Dus heb je een leuk idee? Wil je een Woordenwensje voor je vader, of een mooie handlettering? Laat het me weten, zodat we samen kunnen kijken wat je graag wilt en wat dat gaat kosten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *