Wat een leuke avond! – Workshop Handlettering

Al lange tijd speelde ik met het idee om een workshop Handlettering te gaan doen bij mij thuis aan de keukentafel. Gisteren was het eindelijk zo ver! Wat een leuke avond heb ik gehad. En ik weet wel bijna zeker dat de workshoppers het ook heel leuk vonden!

Voorpret

De voorpret begon voor mij al een aantal weken geleden. Ik trok de stoute schoenen aan en zette op Facebook en Instagram dat ik een Try-Out Workshop ging houden. En meteen werd er heel enthousiast gereageerd door heel veel mensen en binnen een paar uurtjes zat de workshop vol! Zelf toen er van de eerste aanmeldingen nog een afzegging kwam, lukt het om de groep weer aan te vullen tot 8 vrouwen.

Paperbags

De pret ging verder met het bestellen van een aantal heel leuke dingen die ik wilde maken en gebruiken bij de workshop. Ik zag online steeds van die leuke klemborden voorbij komen en die moest ik hebben! Onze keukentafel is een zelfgemaakte, van steigerhout, en daardoor hobbelt ie op sommige plekken was, dus de klembordjes moesten daarin uitkomst bieden. Verder bestelde ik leuke paperbags die ik personaliseerde voor iedereen die kwam. En natuurlijk konden die paperbags niet leeg blijven. Ieder zakje was gevuld met wat kleinigheden om aan de slag te kunnen.

En zo vulde ik onze tafel woensdagavond met mooie klemborden en daarbij leuke paperbags. Dat zag er meteen al heel leuk uit! Verder verspreidde ik al mijn pennen en hing ik voorbeelden op die ik de afgelopen maanden gemaakt heb. Natuurlijk mocht iets lekker ook niet ontbreken.

 

                               

Klaar voor de start

Om half 8 was het zover. Iedereen was er en we konden beginnen. Langzaamaan kwamen we steeds verder in de wereld van het handletteren en was iedereen in opperste concentratie bezig. Hoe gingen die blokletter en die schrijfletters ook alweer? Even oefenen en toen ontstonden er mooie creaties! En zo nam iedereen aan het einde van de avond een mooi A4-tje met eigen handlettering mee naar huis!

Wil jij dit ook?

Ik genoot nog even na. Genoot? Nee, ik geniet nog even na! Ik ga dit vaker doen. En wil je dit liever bij jou thuis? Dat kan ook! Ik neem zo m’n spullen mee en doe Handlettering op locatie! Ook voor een leuke vriendinnenavond of een uitje met collega’s is handletteren een prima idee. Dus laat het me maar weten! De eerstvolgende Workshop bij mij thuis plan ik na de vakantie, ik denk in september. Dus hou mijn Facebookpagina in de gaten!

De eindresultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *