Wat gaat de tijd toch snel!

Wat gaat de tijd toch snel! Het is weken, zelfs maanden geleden dat ik hier schreef. En oef, wat maakt dat de drempel ineens hoog! Het was goed om even vakantie te hebben en ik heb ‘m goed gebruikt. Ik was de hele lange warme zomer vrij en daarna was het tijd voor nieuwe dingen. Een nieuwe baan, een nieuw schooljaar voor de kinderen en een nieuwe indeling van onze tijd.

Meer ruimte

En al die nieuwe dingen vreten energie. Dus bleef er een tijdje weinig energie over voor bloggen. En eigenlijk ook niet voor andere hobby’s. Inmiddels lijken we overal weer een beetje aan te wennen en komt er weer meer ruimte. Dus, de laptop staat weer op tafel. Maar ook mijn tekenspullen pak ik er weer vaker bij.

Workshop Handlettering

Nu er wat meer ruimte in mijn hoofd ontstaat, leek het me een goed idee om weer een Workshop Handlettering te gaan geven. De vorige keer vond ik het heel leuk en gaf het zoveel energie, dat moet vast nog een keer lukken! Waarschijnlijk wordt het woensdagavond 24 oktober, in de herfstvakantie. De vorige keer was het een try-out, dit keer gaan we gewoon voor het ‘echie’. Dus vraag je vriendin, moeder, schoonmoeder of buurvrouw om mee te gaan en geef je bij mij op (mannen zijn natuurlijk ook welkom :p ). Kosten: 17,50 p.p. inclusief gebruik van materiaal, koffie/thee en wat lekkers en een klein cadeautje. Opgeven: mirna_timmer@hotmail.com

Cadeautjes

Heb je geen tijd of zin om zelf creatief aan de slag te gaan, maar ben je wel op zoek naar een leuk, origineel cadeautje voor iemand? Hieronder zie je twee voorbeelden van wat ik voor je kan maken. Een mooi stuk hout met namen er op en een ‘Circle of family’. Deze cirkel hoeft natuurlijk niet over familie te gaan. Ik maakte er ook één met het thema herfst en ik denk dat er vele onderwerpen mogelijk zijn. Leuk om in te lijsten!

Kosten: hout met opschrift: 12,50. Tekening ‘Circle of…’: 10,00.

Woordenwensjes

En nu ik toch veel nieuwe dingen aan het doen ben… Binnenkort verschijnt het allereerste Woordenwensjes-product! Spannend. Binnenkort zal ik verklappen wat het wordt!

 

 

Een gedachte over “Wat gaat de tijd toch snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *