Bloggen voor oudersenzo.nl

Via Twitter kwam ik afgelopen week een oproep tegen van oudersenzo.nl. De vrouw achter deze site was op zoek naar ouders die voor de site reviews willen schrijven over producten of uitjes. Ik las de oproep en wist meteen dat dit mij en ons gezin op het lijf geschreven is. We vinden het allemaal leuk om nieuwe dingen uit te proberen en daar dan over schrijven leek mij erg leuk!

Dus mailde ik en reageerde enthousiast op de oproep. Kort daarna werd ik toegelaten tot de groep review-ouders en nu is het wachten op de eerste producten om uit te proberen. Ik kijk er erg naar uit!

Naast dat ik me opgaf om reviews te schrijven, schreef ik dat ik ook blogs schrijf en ik vertelde dat ik meer blogs wilde gaan schrijven over het ouderschap. Daarop kreeg ik de uitnodiging om mee te gaan bloggen op de site! Daar had ik meteen veel zin in, en dus begon ik aan wat mijn eerste blog zou worden: Dragen.

Ik hoop met regelmaat iets nieuws te kunnen schrijven voor de site en zou het leuk vinden als jullie mijn stukken blijven lezen! Op mijn Facebook en Twitter zal ik linkjes plaatsen naar de blogs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *