Een echte Woordenwensjes-kalender!

In mijn vorige blog schreef ik er al over: er zou een echt Woordenwensjes-product komen. En hij is er hoor! Het is een echte Woordenwensjes-kalender geworden: een verjaardagskalender, in twee varianten. Één met meer algemene woordenwensjes en één met woordenwensjes over kinderen. Wat ben ik trots op deze kalender! De voorkant heb ik zelf ontworpen en het is helemaal gemaakt naar mijn wens met hulp van een lieve vriendin die dat heel goed kan!

Kalenders

Deze kalenders kun je bij mij bestellen door bijvoorbeeld het contactformulier in te vullen of me een bericht te sturen via Facebook of Instagram. De kalenders kosten 12,50 per stuk en als je er twee koopt betaal je 20 euro. Een prima cadeautje voor deze feestmaand, voor een ander of natuurlijk gewoon voor jezelf!

Challenge

Inmiddels komt het einde van mijn woordenwensjes-challenge al bijna in zich. De challenge duurt nog tot en met 13 februari 2019 en dat betekent dat ik er nog ongeveer 70 te gaan heb. Dat lijkt nog veel, maar betekent ook dat ik er al bijna 300!!! gedaan heb! Nog steeds heb ik wel eens momenten dat ik het wil opgeven omdat ik geen inspiratie meer hebt, maar meestal lukt het prima. En stiekem ben ik alweer aan het nadenken over wat ik ga doen na deze challenge. Hoe ga ik verder? Eens per week een nieuw woordenwensje? Of gewoon als ik er zin in heb? Of zal ik me gaan richten op meer producten? Ideeën en wensen zijn welkom!

Kerstmarkt

Naast de woordenwensjes ben ik ook nog altijd druk bezig op handlettergebied. Volgende week sta ik, net als vorig jaar, op de kerstmarkt in Gramsbergen. Maar dit keer pakken we het anders aan. Ik ga, in de salon van Bij Janneke, mini-workshops geven. Je kunt in een uur tijd zelf je eigen kerstkaart handletteren. En dat voor maar 5 euro! Geef je op bij mij of Bij Janneke.

Andere leuke dingen

Kalenders, workshops en daarnaast met steeds meer regelmaat opdrachten. Bijvoorbeeld het maken van een a4-formaat poster als afscheidscadeautje of en letteren op een bord met porseleinstift. Leuke dingen die ik erg graag doe! Dus zoek je nog een leuk, uniek cadeautje? Laat het me weten en dan komen we samen vast tot iets leuks!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *