Woordenwens-cadeautjes – afscheid nemen

Anderhalve week geleden werd onze dochter vier jaar oud. Een flinke mijlpaal, want: naar school! En dat is een grote verandering! Tot haar vierde verjaardag ging ze twee keer per week een paar uurtjes naar de peutergroep, maar nu werd het tijd voor het echte werk.

Woordenwens-cadeautjes – afscheid nemen

Helaas betekende deze nieuwe fase ook afscheid nemen. Van de juffen van de peutergroep, maar ook van de gastouder waar onze dochter vanaf haar prille begin naartoe ging. Voor mij als moeder nog geen afscheid, want er is nog een derde kind dat bij haar blijft komen en over een jaartje ook naar de peuterjuffen kan. Maar voor onze net-kleuter en de gastouder wordt het wel even wennen dat ze elkaar niet meer zoveel zullen zien!

Dat verdiend natuurlijk wel een speciaal, zelfgemaakt cadeautje! En zo was ik weken geleden al bezig om een mooi gedichtje te schrijven, voor zowel de juffen als onze gastouder. En dit was het resultaat:

Het zit er op – woordenwensje voor de peuterjuffen

Vertrekken – woordenwensje voor onze gastouder

               

Reacties

Het blijft toch altijd best wel een beetje spannend om iets te geven wat je zelf gemaakt hebt. Valt het in de smaak? Vindt de ander het leuk? Nou, in dit geval durf ik wel met zekerheid te zeggen dat deze woordenwens-cadeautjes goed werden ontvangen! En daar word ik dan weer heel blij van! Dat is waarvoor ik het doe: die glimlach of soms zelfs een klein traantje…

Opdracht

Niet lang na het maken van deze woordenwens-cadeautjes, kreeg ik de vraag om voor iemand een woordenwensje te schrijven als cadeau voor een verjaardag. Een leuke uitdaging waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Het resultaat is er al, maar de verjaardag moet nog komen, dus binnenkort zal ik dat woordenwensje online zetten. Ik kan bijna niet wachten om de reactie op het cadeau te horen!

Porselein

Naast het maken van woordenwensjes ben ik de laatste tijd ook veel aan het handletteren.  En al doende ontdekte ik dat het leuk is om teksten op bijvoorbeeld servies te zetten. Dus ik ging naar de winkel en kocht een pakje porseleinstiften en ging aan de slag. Dit is één van de resultaten daarvan:

 

Wil je ook een woordenwensje aan iemand cadeau doen? Of ken je een leuk stel dat gaat trouwen en zijn deze bordjes het perfecte cadeau? Dat kan! Mail me gerust (mirna_timmer@hotmail.com) of laat een berichtje achter via contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *